Banner

Scari Metal Inox Lemn Sticla

Scari Metal Inox Lemn Sticla GEO INOX reprezinta identitatea virtuala pe WEB a persoanei fizice autorizate George MANESCU, care in urma experientei acumulate in 20 de ani, s-a hotarat sa creeze acest portal pentru a prezenta in mod modern diferitele lucrari executate de-a lungul timpului, ajutat fiind si de echipa stransa si formata sub directa lui indrumare.

GEO INOX este recunoscuta in domeniul amenajarilor interioare si exterioare pentru calitatea produselor si a finisajelor ireprosabile. Echipele noastre de montaj se deplaseaza pentru dumneavoastra oriunde in Romania, transportul si montajul fiind incluse in pret. Reprezentatii nostri se deplaseasa gratuit pentru dumneavoastra la locatia obiectivului, executa masuratori si va fac o oferta concreta de pret. Pentru a intra in legatura cu unul dintre ei puteti folosi sectiunea contact. Pretul este fixat in functie de modelul si complexitatea lucrarii ce urmeaza a fi aleasa de catre beneficiar. La imbinarea tuturor acestor elemente se va folosi sudura in mediu protejat WIG - Argon, cu aparatura de ultima generatie si cu personal calificat.

Serviciile efectuate de noi la toate lucrarile (balustrade inox, confectii inox, accesorii inox pentru bar si bucatarie, etc.) au o garantie de la 1 la 3 ani, in functie de lucrarea executata. In eventualitatea aparitiei unor defectiuni care au la baza nerespectarea normelor de lucru, ne asumam raspunderea de a remedia eventualele deficiente, in cel mai scurt timp posibil, pe cheltuiala proprie.

Beneficiarii nostri sunt: institutii de stat, sedii de firme, intreprinderi industriale, baruri, cluburi, restaurante, farmacii, spitale si persoane particulare. Acestia au apreciat calitatea, promptitudinea, mentalitatea, profesionalismul si nu in ultimul rand, preturile rezonabile practicate de noi.

GEO INOX executa la comanda o gama variata de produse, cum ar fi urmatoarele:

  balustrade interioare, balustrade exterioare
  balustrade inox, balustrade inox-lemn, balustrade inox-sticla
  balustrade metal vopsit in combinatie cu lemn, sticla, plexiglas
  balustrade fier forjat, balustrade lemn, balustrade fier forjat-lemn
  scari interioare, scari exterioare
  scari balansate, scari drepte, scari elicoidale, scari circulare
  scari inox-lemn, scari inox-sticla
  scari metal vopsit-lemn, scari fier forjat-lemn
  copertine inox-policarbonat, copertine inox-sticla
  copertine metal vopsit-policarbonat, copertine metal vopsit-sticla
  placari cu lemn (treapta, contratreapta, plinta)
  placari cu inox, mobilier inox
  garduri si porti din inox, metal vopsit, fier forjat
  mana curenta din lemn curbabil (circulara, spirala) Scari Metal Inox Lemn Sticla
We Specialize In:

We welcome your comments!

Stimate vizitator, daca n-e contactezi prin intermediul telefonului dupa ce ai vizitat acest site, te rugam sa amintesti faptul ca ai vizitat acest site si vei beneficia de o reducere de 5% din contavaloarea comenzii.
Va multumim!